Beste lezer en/of sporter,


Leuk dat je mijn website bekijkt! Graag stel ik mij aan jou voor. Ik ben Virginia Berendsen, gediplomeerd sportmasseur, gediplomeerd bij het NGS; het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Sinds 2017 voer ik met veel plezier mijn Sportmassagepraktijk Santé d’Or.  Santé d’Or betekent letterlijk: Gouden gezondheid.
Massage bevorderd het herstelproces, een goede bloedsomloop en de algehele gezondheid op vele vlakken.
De opleiding tot sportmasseur heeft mij enthousiast gemaakt iets voor mensen te kunnen betekenen.
Dat ik kan helpen, iemand zich weer goed in het lichaam te laten voelen. 

Masseren is voor mijn een passie. Doordat ik als professioneel NGS masseur ook regelmatig bijschool, ben ik gespecialiseerd in onder meer sportmassage, ontspanningsmassage en massage bij oncologie.
De massagebehandelingen zijn bedoeld voor zowel de niet-sporter als de actieve sporter.
Massage bij oncologie is bedoeld voor mensen met of na kanker. Deze behandelingen zijn gericht op ieder stadium van en na kanker. De massagebehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit.

Het mooiste is om een massagebehandeling preventief te geven. Hiermee kunnen veel klachten en blessures worden voorkomen. Ik geef daarnaast graag tips en adviezen mee. Ook als je eerder blessures hebt opgelopen of andere (spier)pijnklachten hebt, kan ik wellicht veel voor je betekenen.

Sporten en blessures gaan helaas vaak samen. Ook juist blessures die voorkomen hadden kunnen worden.
Verkeerd gebruik van materialen, het aanleren van nieuwe technieken, te ver over de grenzen gaan of het achterwege laten van een goede warming-up of cooling down kunnen oorzaken zijn.
Er valt nog heel wat bij te schaven op het gebied van trainingsschema's, voeding, omgaan met blessures en de risico's daar op.
Preventief behandelen helpt. Beter voorkomen dan genezen.

Met sportieve groet, Sportmasseur V. Berendsen.


Erkend door NGS

De Sportmasseur is gediplomeerd door de examen- en brancheorganisatie het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Meer informatie vind je op www.ngsmassage.nl

Image