Wat wil Santé d’Or Zevenaar bereiken?


Lang en onbeperkt door kunnen blijven sporten en bewegen. Hoe kun je dit optimaal bereiken?  De visie van Santé d’Or is de oorzaak aanpakken.
Santé d’Or staat er voor preventief werkzaam te zijn en daarnaast standaard nazorg te leveren.
Deze combinatie van werken zorgt ervoor dat je lichaam een hogere belasting kan dragen en de kans op blessures aanzienlijk verminderd. Hierdoor is het niet alleen mogelijk langer door te kunnen blijven sporten, maar ook resulteert dit in kortere hersteltijd na een blessure.
Bij gebrek aan nazorg loop je meer risico weer een nieuwe blessure op te lopen, omdat je vaak sneller weer aan de slag wilt dan wat je lichaam aan belasting heeft opgebouwd. Zeker na langdurige passiviteit.
Met onderhoud en nazorg kun je jaren langer blijven sporten..  
Bovendien bespaar je de extra kosten op therapeutische of eerstelijns zorg en/of gebruik van dure hulpmiddelen bij langdurige blessures en complicaties door gebrek aan preventie en nazorg.


Hoe?

Een behandeling bestaat uit oa systematisch anatomisch testen, regelmatige check-ups, massagebehandelingen en eventuele ondersteuningsmateriaal. 
Daar waar artsen of fysiotherapeuten de behandelingen eindigen is nazorg dé laatste stap naar een optimaal blijvend resultaat. Zo kunnen enkele behandelingen al veel nieuwe schade voorkomen of beperken.

Waarom?

Sportmassage werkt zeer positief op het weefsel, doorstroom van het bloed en daarmee op alle lichaamsfuncties. Hierdoor verklein je de kans op blessures en versnel je de hersteltijd, je kunt tot op hogere leeftijd actief blijven bewegen dankzij een verhoogde kans op een langdurig positieve gezondheidstoestand. Dit levert de kwaliteit op die Santé d’Or Zevenaar sámen met jou wil bereiken. 

Voor wie?

Uiteraard zijn de behandelingen op iedere sporter gericht maar ook de niet-sporter kan terecht voor een behandeling. 

Santé d'Or biedt professionele massagebehandelingen voor (ex-)kankerpatiënten aan.  De behandelingen worden per keer nauwkeurig afgestemd op situatie en mogelijkheden. Persoonlijke aandacht, ontspanning en hygiëne spelen hierbij een belangrijke rol.  Vraag naar de mogelijkheden.

“Nu investeren, langer genieten.”


Image

Waar betaal je voor?


Santé d’Or stáat voor haar cliënt. Hiermee staat het belang van haar cliënten altijd voorop. Santé d’Or luistert naar het verhaal van haar cliënt en houdt rekening met zijn of haar wensen. Iedere behandeling is individueel en zonder automatisme. Door de persoonlijke aandacht stemt de behandeling beter af op de wensen en/of (pijn)klachten van de cliënt.

De Sportmasseur is gediplomeerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Ook blijft Santé d’Or zich ontwikkelen en bijscholen om de cliënt het beste te kunnen bieden en op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van sportmassage.

Santé d’Or is aangesloten/lid bij de beroepsvereniging het NGS en verzekerd bij Balens waardoor Santé d’Or valt onder de regelingen van het WKKGZ, de Wet die toeziet op klachten en geschillen, ten gunste van de cliënt. Het NGS beschikt  over een klachtenfunctionaris. Hiermee sta je als cliënt nooit met lege handen. Santé d’Or onderschrijft hiermee het belang van haar cliënt.

Sportmassagepraktijk Santé d’Or is gevestigd in de praktijk van Fysiotherapie de Romei locatie Bent Sports aan de Hunneveldweg in Zevenaar Gelderland

Santé d’Or staat in nauw contact met de fysiotherapiepraktijk en kan doorverwijzen.